zondag, november 03, 2013

Cyclocross Lichtaart #wtk

Cyclocross Lichtaart #wtk
-40 jaar
1. Niels Ooms
2. Mario Vangoedsenhoven
3. Roy Beckers
...
15. Rob Van den Muysenbergh
37. Stef Anthonissen
...
46. Simon Van den Wijngaard - dnf

+40jaar
1. Wim Janssen
2. Erik Teck
3. Dirk Mertens
...
8. Peter Willemsen
...
28. Mario Spiritus

2 opmerkingen:

Piet zei

Lichtaart, supersnel singeltrack parcours met 7 mooie hellingen. De start hadden ze nu naast parking in het bos gelegd en moesten rechtdoor den hoogsten duin over. Daar lag wel een kans om wa plaatsen goed te maken mijn gedacht. Wa me ook redelijk lukte om vanaf de laatste rij toch rond plaats 6 boven te komen. Moesten er daar geen 2 voormij in mekaar haken, ik erover met koprol als gevolg.
De achtervolging kon weer beginnen, deze bracht mij uiteindelijk halfkoers op plaats 5. Moest van het gas want moterke begon te sputteren. Zo kon groepje van 4 terugkomen, daar me maar tussen gezet en wedstrijd mee uitgereden. Moe maar weeral voldaan op deze mooie maar toch lastige omloop. Nog samen met Stanny naar de Rob en Stefke gekeken om ze nog wa omhoog te roepen !!

Robke zei

Lichtaart, één van de favoriete omlopen van de Muis. Razendsnel vandaag met een paar pittige hellingkjes, gesneden koek voor mij. Achteraan het pak (46 man) gestart en 200 meter verder bovenop den berg al 6de gedraaid. Tot daar mijnen straffe toebak van deze week. Het tempo lag hoog en moest vandeeg haspelen om mee over te kunnen. Probeerde nog een ultieme versnelling te plaatse maar reed uiteindelijk mezelf naar de kl*ten.Na 30 minuten was de naft op bij mij en kon ik enkel vaststellen dat de jongens die er bij kwamen ook nog eens weg reden van mij. Normaal word ik beter in een wedstrijd maar vandaag draaide het vierkant. Lag het aan het wa ziek zijn de laatste dagen of omdat ik twee dagen genen alcohol heb aangeraakt. Ik gok op het tweede en probeer volgende week opnieuw! Zaterdag een rondje knallen in Rijen en zondag normaal Huybergen (zeer lastig maar indien het rondje zoals andere jaren, héél mooi).

Grtz,
platte Muis