zondag, november 24, 2013

MTB De Mosten #vdn

MTB De Mosten #vdn
-40jaar
1. Vincent Meyvis
2. Kris Driessens
3. Marcel Vervloet
...
10. Dirk Van Dyck
16. Stijn Bogaerts
17. Roland Schouwenaers
20. Stef Anthonissen
...
29. Steven Nijs

+40jaar
1. Gert Cools
2. Pascal de Kort
3. Harald Mijnsbergen
...
11. Patrick Paelinckx
...
16. Wim Sleeckx

Eindklassement 4-daagse MTB
-40jaar
1. Kris Driessens - 234ptn
2. Lennard De Rooy - 210ptn
3. Ward Mertens - 197ptn
...
9. Dirk Van Dyck - 138ptn
13. Roland Schouwenaers - 118ptn
...
15. Klaas Stynen - 114ptn

3 opmerkingen:

KaDee zei

Samen met een paar andere FATters en den Tijl aan de start van de laatste VDN MTB cross van 't seizoen. Geen Danny Sleeckx aan de start dus kreeg ik de overall overwinning in de schoot geworpen. Kampioen Danny verkoos de beachrace in Knokke (waarin het nota bene mooi 10de werd!!) en liet de kruimel aan de mindere goden. Maar de race moest nog gereden worden en op een mooi resultaat was ik gebrand. Ik besloot deze keer wel kopstart te nemen omdat ik uit ervaring weet dat het anders afstappen wordt op de bergjes vlak na de start. Na een ronde kopwerk kwam Vince als eerste en enige vooraan het roer overnemen. In ronde zijn we met z'n tweeën weggereden van de rest en beurtelings het tempo strak gehouden. Ik had het gevoel dat we beiden niet in onze beste vorm verkeerden maar dit was blijkbaar toch genoeg om de rest achter te laten. Dit toont nog maar eens aan de de top in de MTB reeks veel minder breed is dan bij de cyclocrossers. Uiteindelijk werd ik in de spurt geklopt door Vince die in de stukken rechtdoor sterker was. jammer, ik had nog een graag gewonnen maar verliezen van iemand die sterker is, is voor mijn aanvaardbaar. Na onze reeks nog even Patrick zien sterven op zijne fiets en een pintje gepakt met de 'bowlers' van Hoogstraten. Zondag start in met een bang hartje in den duatlon in Wezel en hoop dat de knie het even volhoudt.

Robke zei

Proficiat Kadee met het dag- en eindresultaat. Dat Danny Sleeckx sterker was dan jij is géén schande maar je constante top drie plaatsen rechtvaardigen ook je eindoverwinning!

Congratz,
Muiske

Anoniem zei

De Mosten lag er weer perfect bij en bovendien verveeld het parcours geen moment. Elke keer opnieuw worden de vele singletracks anders gecombineerd.

Dankzij vorige deelnames mocht ik samen met Roland vanaf de 2e rij starten. Als 5e door de 1e hindernissen, zag ik dat onze kampioen het tempo veel te hoog legde om mij eraan te laten hangen. Verschillende rijders kwamen erover maar ik kon toch af en toe even aanpikken. Het tempo zat goed.

Na een ronde zit je dan ongeveer op je plaats en dan begint eigenlijk de wedstrijd. Zo vloeiend mogelijk rijden, dan eens aanvallen, dan weer volgen en vooral niet stilvallen.
1 man (Stijn) ontbrak echter in de strijd, owv een losgekomen achterwiel.

Dirk