zondag, september 04, 2011

1/4 Triatlon Balen

1/4 Triatlon Balen
1. Hans Moonen - 1u52'32
2. Dirk Bullen - 1u52'41
3. Matthias Laureys - 1u52'43
...
49. Evert Thys - 2u17'24
...
95. Bart Bultynck - 3u04'28

Evert liet zich weer opmerken, maar had last van de warmte. Anke daarentegen won de dameswedstrijd!

2 opmerkingen:

Evert zei

weer een wedstrijd verder... deze keer in de 1/4 in Balen. Weinig opkomst voor deze toch heel mooie wedstrijd.
korte briefing en knal we waren weg. het zwemmen was in een mooi proper kanaal. heb rustig pootje kunnen baden buiten het gewriemel van de snelle mannen en dames uiteraard. hier kon je de stenen tellen op den bodem. na 8612 stenen weer aan land gekomen. eindelijk de wetsuit weer uit kunnen doen om wa af te koelen, veel te warm. in de wissel ne scherpen bocht en al lopend onderuit gegaan.
de fiets op en knallen was de boodschap. maar de eerste 5 km moest ik naar adem zoeken. ik kwam ni op gang. pijn in de quadriceps en windaf ni boven de 40 kunnen ronddraaien. het zat ni goed. na de 39km had ik 35.5 gemiddeld. normaal is da ietske rapper.
dan int lopen ging et ni veel beter... al snel kwamen de kopmannen in de race erover gelopen, al waren zij aan hun tweede en laatste ronde bezig:-)
ook bij het lopen naar de nodige lucht aant zoeken geweest, maar niet gevonden. het zweet bleef maar van me afdruipen. het tempo bleef maar zakken hoe verder de wedstrijd vorderde. de 10 km in 46minuten afgewerkt. compleet door het ijs met de hoge temperaturen. plaats 49 was het resultaat.
Waar het probleem zich schuil houd weet ik ni maar goede en mindere wedstrijden wisselen elkaar af. dit was dus een mindere

ET

Anoniem zei

Nijs presteert ook niet in de hitte

bougie