zondag, september 18, 2011

Triatlon Mechelen

1/8 Triatlon Mechelen
1. Lander Dircken - 57min11
2. Marten Van Riel - 57min28
3. Stijn Noens - 57min54
...
117. Dave Van Hasselt - 1u18'31
...
221. Omta Tjarda - 1u41'41

Duffy at work - nice to see! Zou het zijn laatste van het seizoen zijn?


1/4 Triatlon Mechelen
1. Pieter Heemeryck - 1u48'11
2. Jelle Geens - 1u48'50
3. Tim Van Hamme - 1u48'53
...
50. Evert Thys - 2u09'12
...
316. Filip Hens - DNF

Evert heeft beloofd dat het zijn laatste triatlon van het seizoen is :-) Knalprestatie na een zware koers op zaterdag.

1 opmerking:

Duffy zei

Vorig weekend was het allemaal in de stad te doen waar k normaal gezien alleen in de week tijd doorbreng. Zondagochtend in alle vroegte richting Mechelen gebold voor een 1/8ste triatlon. Mechelen schrijf ik maar eigenlijk was het in Hombeek te doen. Zwemmen in de Eglegemvijver, die eigendom is van Procter & Gamble. Hopelijk lozen ze er hun smurrie niet in. Dat zwemmen ging al bij al redelijk. Op 16 min 26 sec 750 m gezwommen. En redelijk is heel relatief, 'voor mijnen doen' zal ik er bij zetten. Er waren er nog 30 achter mij. Wauw ! Wissel was iets raar. Je moest eerst in een tussenwissel je pak uitdoen en daarna doorlopen naar de plaats waar fietsen stonden. Dat was toch nog een paar honderd meter, onder bruggeske door. Ze verzinnen vanalles om variatie in het wisselen te brengen. Het fietsen was tegen de wind in beuken. Niks stayeren, geen meter. Op den duur een pakket bij mij ja. Gevolg : een tijd om niet over te stoefen. Lopen was ok, het parcours kende k van de dag ervoor. En van trainingen tijdens de middag. dag ervoor was het bedrijventriatlon en met 2 collega's ingeschreven. Daar hebben we een resultaat gehaald om in te kaderen : 21ste plaats van 260 ploegen. M'n persoonlijke besttijd op 10 km verbeterd naar 36 min 26 sec. Dat is nog 45 sec beter dan in Hoogstraten. Nog beter doen wordt lastig.
Evert heeft dat zondagnamiddag machtig goed gedaan amai. Een 50ste plaats behalen, en dat na een lastige koers op zaterdag. Er zijn er niet veel die het hem na zouden doen. Anke had een mindere dag precies, of pech bij het fietsen ?
Straffe stoot van het weekend : de speaker kreeg bij de prijsuitreiking van de 1/8ste triatlon een fiets kado van zijn fans.
Onze webmaster vraagt zich af of dit de laatste van het seizoen was voor me ? Triatlon wel. Maar de goesting is nog niet over om te blijven sporten. Dat zal dan vooral lopen worden. In een winterduatlon in duo heb ik ook nog wel zin, dus als er zijn die het fietsen voor hun rekening willen nemen en de rest liever aan iemand anders overlaten, dit is een oproep.