zondag, september 25, 2011

Duatlon Trille

Duatlon Large Trille 
1. Kris Driessens - 58min54
2. Tim Veremans - 59min08
3. Tom Vervoort - 59min13
...
21. Tom Vantvelt - 1u33'33

Amai, na gisteren vandaag mogelijks nog steviger uitgepakt! Knappe prestatie Kris!

6 opmerkingen:

Kavee zei

Amai Kadee,

Ik denk dat ge volledig hersteld zijt!! Wat en prestaties, er staat u nog nen schone winter te wachten met al die mtb en duatlon wedstrijden!!

Je ziet wel , nooit denken dat je het niet meer kunt hé.
Sterk makker!!

KaDee zei

Nen dubbele sprintduatlon op een mooi parcours...het eens iets anders. En tegelijkertijd start er ook nog een dubbele sprinttriatlon om het helemaal speciaal te maken. Na een verkenningstocht nog even getwijfeld om haken te monteren ipv klikpedalen...maar ik dacht zo van 'wat maakt het uit, just for fun!' Gezamelijk startschot, triatlonners 't water in en wij vertrokken voor een toer rond de put. Omdat de eerste loopproef in de vorige wedstrijden meestal niet voorspoedig ging, besloot ik me wat in te houden. Omdat het looptempo toch niet al te hoog lag kon ik met handhaven in een kopgroep van 4. Echter die mannen moesten niet van schoenen wisselen dus ik was al direct op achtervolgen aangewezen. Ook triatlonner Yeray Luxem vertrok juist voor mij. Even nadat we gepasseerd werden door een snellere fietser uit een trio, konden we toch aansluiten bij de kopgroep (op die ene trio fietser na). Met de kopgroep terug de wisselzone binnen met het gevolg dat ik daarna terug een gat moest dichtlopen. Van Yeray was al snel geen spoor meer te bespeuren. De overige 4 kolopers in de duatlon bleven wel mooi samen. Tijdens dit tweede lopen heb ik het tempo toch iets proberen opdrijven om de tegenstand af te matten. Toch met z'n vier terug de wisselzone binnen met als geolgd dat ik weer met een achterstand aan het fietsen moest beginnen (toch een taktische misser, die klikpedalen?!). Het duurde echter niet lang alvorens ik terug kon aansluiten (of toch een goede keuze die klikpedalen!?). Een paar keer gepobeerd op een iets technischer stuk om weg te rijden maar we doken wederom met z'n vieren voor de laatste keer de wisselzone binnen. Het wisselen ging al iets stroever maar gelukkig lag het looptempo bij mij 3 collega's niet al te hoog meer. Halfweg de rond heb ik met aan kop gezet om deze niet meer af te staan. Een geleidelijke tempoversnelling volstond om met een voldoende voorsprong als eerste duatleet over de streep te lopen. Een leuke opsteker maar ik ben me ook wel bewust dat de betere atleten gestart waren in de triatlon. Met een fles wijn en een fles 'dubbele van Westmalle' onder de arm vertrok ik huiswaarts. Latere op de avond (en 's nacht) het vochtgehalte terug op peil gebracht in de Bijl...want één ding weet ik zeker Syzie Joris ziet niet meer scheil! Amaai, da was ne kort nacht..daarom..sloppel!!

Anoniem zei

net als Maarten was ik op zoek naar wat verhaal, gelukkig wordt de draad terug opgepikt na zo'n druk weekend. Het geschreven woord wordt door jullie mede FATters ook nu weer gesmaakt.

Na lange tijd zonder echte podiumbeesten in ons midden te hebben gehad blijven de knalprestaties - ook van de int. en nat. triatleten - zich opstapelen.
Eens de Rob zijn trainingsritme na de bloemencross terug heeft opgepikt zal ook hij weer tot veel in staat zijn.
Goe bezig gasten !!

Ik zal mijn bloemekes zelf nog maar gaan plukken langs den bermkant.

PS: proficiat Maarten&Greet met jullie kleine raketje

Benny

Anoniem zei

niet ongerust worden, de Maarten is nog altijd met GrIet, domme typfout
B.

KaDee zei

niet ongerust worden, de Maarten is niet vader geworden van een tweeling maar wel van dochter SUzie, domme typfout
K.

Maarten zei

Blij dat jullie in mijn TEAM zitten :-)