zondag, november 21, 2010

Achtkamp # veldloop

Achtkamp # veldloop (seniors)
1. Lander Dircken
2. Tom Maes
3. Chris Van Gompel
...
18. Koen Van Dijck
21. Maarten Joris
...
84. Sam De Ravet (afw)

Achtkamp # veldloop (veteranen)
1. Paul Van Riel
2. Johan De Mulder
3. Werner Vertessen
...
4. Peter Willemsen
...
21. Witte Devalckeneer (afw)

5 opmerkingen:

Maarten Raket zei

3,2,1 knal ... het gebruikelijke ritueel bij het horen van een startschot! De tactiek was vooraf besproken. Niet te hevig van start gaan, aanklampen bij Koen en waar het kon het tempo wat opdrijven. De kopgroep vertrok als een speer. Er kwam al snel een gaatje, maar de benen voelde nog lekker. 1 ronde naast Koen gelopen en het ging goed. Dat vertelde ik hem ook. De andere 4 ronden waren duidelijk niet meegeteld. Het ging van kwaad naar erger. Overal supporters die me vooruit duwde. Griet en Pepijn, Geert-Isabel en Camiel, Duffy, Evert en Anke, KaDee en zijn pagadders, Paul en Liesbeth ... Allen riepen ze: "Komaan Maarten, gij kunt da ... doorbijten.. op karakter ... aanpikken ... tempo houden ... enz." Het goede gevoel van vorige week was nu ver zoek. Alles voelde zwaar en leeg aan. Mijn buik pruttelde tegen. Het zat ni mee. Maar zoals KaDee in een sms stuurde ... een voor mij (momenteel) correcte uitslag!
I'll be back!!!

Anoniem zei

Ps: Ik denk dat er iemand ne fotokodak bij had! :-) LEUK

Unknown zei

Wacht maar tot volgende week, dan kunnen we Maarten Raket weer in actie zien! Wanneer gaan jullie eens iets ludiek doen? Zou misschien wel eens plezant zijn als gij u in een raket zou verkleden! Dan kan ik u misschien aftroeven :o)

Unknown zei

Wacht maar tot volgende week, dan kunnen we Maarten Raket weer in actie zien! Wanneer gaan jullie eens iets ludiek doen? Zou misschien wel eens plezant zijn als gij u in een raket zou verkleden! Dan kan ik u misschien aftroeven :o)

Koenvd zei

Weeral een plaatske opgeschoven in't klassement, dus ik mag niet klagen.
Maar ben toch niet helemaal tevreden van de veldloop. Ik had liever wat langer bij de kopgroep aangeklampt, maar ze liepen de eerste ronde net een stapke te snel waardoor ik nooit echt de aansluiting kon maken. Na een paar ronden kwam ik er wel wa door maar dan zijn ze gaan vliegen natuurlijk.
Ik heb trouwens den indruk dat het loopniveau serieus hoog is dit jaar.
En da van mij is ook niet meer wat het pakweg in juni was.
Bedankt trouwens aan de talrijk opgekomen supporters.
Tot volgende week bij de veldrit. Volgende week hangt er volgens mij ook nog nen derden helft aan vast! (bij Jouwke ?)

groeten