zondag, november 28, 2010

Achtkamp # veldrit

Achtkamp # veldrit (seniors)
1. Paul Van Loon
2. Dirk Mertens
3. Tom De Meyer
...
16. Maarten Joris
25. Koen Van Dijck
...
79. Bart Stelsels - afw

Achtkamp # veldrit (veteranen)
1. Peter Willemsen
2. Eric Van Steerteghem
3. Paul Van Riel
...
21. Peter De Moed

4 opmerkingen:

KaDee zei

http://www.youtube.com/watch?v=Y44sZvBs7UA filmpje met Koen en Maarten in beekd (2:45, 3:00, 4:00, 5:25, 5:40,...)

http://www.youtube.com/watch?v=kY-3N65SdRE filmpje met de Piet in beeld (2:15, 3:15 en 5:15)

voor meer www.achtkamp.be

KaDee zei

http://www.youtube.com/watch?v=wsozh64XMl4

en van de Piet op 't eindpodium (3:40)

Maarten zei

Ik denk dat ik dit wel één van de leukste proeven van de 8kamp vind. Eerst een valse start, de zenuwen stonden gespannen. Daarna een tweede poging en weg waren we. Als ik het filmpje goed bekijk hang ik naast Jelle Lambrechts op een 10 positie. Goeie start dus! Dan over de balkjes als een gazelle en plotsklaps blijkt de ketting eraf te liggen. Daar gaat de 10 positie en ik schuif al snel op naar de 20ste - 25ste plaats. Gefrustreerd en zo opgefokt als ne stier begin ik aan mijn remonte. Hier en daar de woorden "Klootzak" naar mijn hoofd geslingerd gekregen, maar dat hield me niet tegen. Enkel Steven A kreeg me tot kalmte bedaard. In een duelleke in een bocht kreeg ik van hem te horen: "Joris, zo gaat ge de wedstrijd ni winnen hé". Ok, verstand gebruiken en clever rondrijden. Bij hem in het wiel gaan hangen tot aan de laatste 2 ronde. Het voelde allemaal lekker in de benen. Wederom aan de balkjes wilde ik Steven inhalen. Als een gezwinde gazelle weer erover en "Pats" weer die ketting eraf. Bastiaansen, Dircken, Heiremans, etc. allemaal passeerde ze me. Na een deugddoende gotvernondemiljaardeklotenondedju, terug om mijn racemachien en gaan ... Eén voor één raapte ik ze terug op. In de laatste bocht vlak voor de finish maakte ik nog komaf met Thomas H. Samen er doorheen. Ik aan de binnenkant. De juiste keuze. Een spurtje en hopla plaats 16 was binnen.
Had er meer in gezeten? Misschien wel - misschien niet. Ik heb er deugd van gehad. Met dank aan de fiets van Meneer Da Muis, want na gisteren is het Meneer voor de vrienden :-)
Tot volgend jaar. Ik hoop met meer grijze pakjes aan de start.

piet zei

Met een parcour naar mijn hand (technisch en lichtlopend)zou dit nie mogen mislukken.Had mij voorgenomen 1 nen toer vollebak te gaan en dan de schade op te nemen.Had al vlug door, na nen bliksemstart, dat dit nie nodig was.
Dan maar strak tempo gereden en me lekker geamuseerd.Op nen pitstop na voor mijn voorwiel terug vast te zetten geen probleem gehad.
Nog eens bedankt aan alle supporters die de koude getrotseerd hebben !!!