zondag, november 14, 2010

Cyclocross De Mosten # VDN

Cyclocross De Mosten # VDN -35jarigen
1. Kris Snels
2. Kris Ceulemans
3. Tom Wilmsen
...
10. Steven Krijnen
12. Rob Van den Muysenbergh
17. Peter Willemsen
...
31. Tom Schallenberg

Wat een prestatie Steven! Knap gedaan! Rob reed zich naar een knappe 12de plaats en op 17 zien we Achtkampveteraan Peter! Sjieke dinges mannen!

7 opmerkingen:

Maarten Raket zei

Ik zag de Steven glunderen aan de frituur 's avonds. Hij stond zo scherp dat er een frutje wel af kon. Hij had er duidelijk van genoten en dankte zijn supporters. Rob had blijkbaar materiaal pech en kwam nog van de 22ste naar de 12de plek. Het zijn Beiren!

Anoniem zei

Ondanks de zware regenval van de afgelopen week was het goed te doen op de Mosten. Naast mijnen buurman was ook de Piet van de partij voor drie kwartier crossen. Een brede start en ne mottige eerste bocht. Uiteindelijk allemaal goed weg en ikzelf in vijfde stelling. Ideaal en zo kwam ik ook door na 1 ronde. Voelde me goed en moest in het begin de eerste vier wat laten rijden. Ben van nature een dieseltje en maakte me daarom ook geen zorgen. Maar de tweede ronde stak het "Spook van de Mosten" zijn kop op. Net als vorig jaar materiaalpech. Voor de rest dit seizoen nog niks voorgehad. Mijne pion trapte door en het was gedaan met trappen. Ik moest nog 3/4 ronde krassen voor ik bij de "Gerard" was. Onze vaste materiaalman (normaal samen met vader Krijnen). Zowat het hele deelnemersveld voorbij zien rijden. Uiteindelijk een achterwiel uit Steven zijn reservefiets genomen, de mijne stond nog in de bus want er zou toch niks fout gaan!?*. Als 22 ste terug weg en achtervolgen maar. Een twaalfde plaats was mijn resultaat en daar moet je jezelf dan bij neerleggen. Spijtig, want een schoon crosske verdiend een goei resultaat. Nog chapeau voor de Steven die een mooie tiende reed & een goed gevoel overhield. Het vlotte de laatste weken niet altijd zoals hij wou, maar de volhouder wint! Merci voor de aanmoedigingen Gino, Dominiek, Krikke, Raf & ik vergeet er nog een paar wss....
Volgende week zondag om 15.15 is er een cross te Galder (WBVC) en mss een uitgelezen kans voor de 8- kampers om hun crossgevoel op punt te zetten...

Ciao,
da Muis

Koenvd zei

mag je in Galder ook met de mountainbike mee doen ?

Piet zei

Normaal mag je met MTB bij de crossers, wel niet andersom.
Voormij was dit weeral een mooie doorgedreven training waar ik de frustratie van de voormiddag uit mijn lijf kon rijden!Buiten ne keer of 5 tegen de vlakte in de zanbak (klikpedaals te vast!)ging het nog redelijk goed.Als je wil kan je met mij meerijden naar Galder Koen.

Bart Cannondale zei

Mijn FAT-hart begint wat sneller te bonken bij al dat koersgeweld en daardoor ben ik misschien ook van de partij - zijn er die met de velo naar ginder bollen?

BA
(die net teleurgesteld is thuisgekomen na een loop try-out, maar op de steun van zijn fantastische vriendin kan rekenen om er terug bovenop te komen)

Anoniem zei

Je mag zeker met de mountainbike, mijn collega heeft dit enkele weken terug ook gedaan. Zou leuk zijn moesten we met een FAT- delegatie kunnen afzakken.
Indien ja kunnen we mss afspreken.

Ciao,
Muis

Koenvd zei

Ik ga na de veldloop, de verkenning van de achtkampveldrit meepakken. Ik ga bijgevolg passen voor cross in Galder. Waarschijnlijk wel op post als supporter in Galder.

groeten
Koen