zondag, november 14, 2010

Run-ATB-Run Reusel (NL)

Run-ATB-Run Reusel - Heren (15-60-7,5)
1. Nick Baelus - 3u54'19
2. Jeroen Buysse - 4u02'44
3. Paul Kneppers - 4u05'21
...
17. Peter Vermeiren - 4u33'55
...
58. Kristof Simons - 6u01'10
Wat een wedstrijd moet het daar geweest zijn! Peter werd alvast gelukkig ondersteund door broer Kris en kodakkentrekker van dienst Stefan! Knap Peter! (volgende keer wel even je truitje proper maken voor de foto! :-)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoe stom kunde zijn!

Gisteren eens gaan testen hoe een zwaar terrein aanvoelt in aanloop naar de hel.
Om 11u was het start voor de eerste 15km lopen. Deze was op onverhard terrein in het bos wat al het ergste deed vermoeden voor het fietsen. Na 1u05' de wissel binnengelopen. Perfect op schema en nog niets geleden. Aangezien ik mijn helm vergeten was mocht ik niet beginnen fietsen.Na ongeveer een kwartier zenuwachtig heen en weer geloop kwan redder van dienst Kris met mijnen helm aangelopen.
Er stonden nog een 5-tal fietsen in de wissel en de eersten waren al meer dan 20' vertrokken.Wat dan volgde was niet meer normaal. een zeer zwaar parcour met slijk, zeer diepe plassen, zuigzand en lange stukken smalle single-track. Dikwijls lang moeten wachten om voorbij te kunnen steken, soms echt frustrerend. Naargelang de wedstrijd vorderde kreeg ik meer plaats op het terrein en kon ik een beetje beginnen doortrappen. Al bij al nog 20 gem op den teller en beginnen lopen met nog 20 deelnemers voor mij. Nog 7.5km efkes doorgetrokken en aangekomen op de 17-de plaats. Het voelde allemaal wel goed aan en al bij al dik content. Was ik zo stom niet geweest van mijne helm te vergeten had ik nog wel een paar plaatskes kunnen opschuiven maar het is het gevoel dat telde en dat zit zeker goed. Nu op naar de hel!

Peter Vermeiren

Anoniem zei

proficiat Peter, als ze daar in Kasterlee maar goed voorbereiden op de komst van al dat Loenhouts geweld

gr
Poweratleet Luc Vr.

Anoniem zei

knap petje af !
ken da parkoers daar in reusel !da liegt nie !
succes in de helllllllllll

Anoniem zei

shit menen naam vergeten
voeze