zondag, november 14, 2010

MTB De Mosten # VDN

MTB De Mosten # -40jarigen
1. Danny Sleeckx
2. Vincent Meyvis
3. Jef Roelen
...
17. Stijn Bogaerts
...
24. Koen Dekkers

Ik verdenk Stijn ervan om nog enkele plaatsen in het FAT-klassement te willen stijgen, toch mooi!

4 opmerkingen:

sb-printing zei

Doordat het zondag zo slecht weer was om te gaan ploeteren in de veldrit van Brecht heb ik is gekozen voor een mtb wedstrijdje in de mosten.
Half negen vertrokken en op het gemakske naar Meer gereden nen nummer opgespeld en om 10.00u vertrokken voor de wedstrijd. Ik moest op de laatste rij starten maar zodra we in het bos waren heb ik mijn ellebogen gebruikt en een 10 tal man voorbijgestoken. 2 de ronde iets te hard mijn voorrem genomen en onderuit op het fietspad. Broek en vest gescheurd+schaafwonden. Terug achtervolgen en nog enkele kunnen voorbij steken. Niet zo content v/d wedstrijd het kon beter maar het was een schoon toerke en niet zo veel slijk gelijk in Brecht waarschijnlijk. Misschien volgende week is met de crosfiets proberen....
SB

Anoniem zei

Zondag zeker doen(Galder), denk dat de Piet ook mee af kwam.
Redelijk mooi en droog toerke. Niet al te technisch en vrij snel. Van horen zeggen...

Grtz,
da Muis

Piet zei

Yep, rij ook !!Mss Kadee en Kavee ook.Kunnen we daar is mooi uitpakken als grijze brigade.

Bart Cannondale zei

Mijn FAT-hart begint wat sneller te bonken bij al dat koersgeweld en daardoor ben ik misschien ook van de partij - zijn er die met de velo naar ginder bollen?

BA
(die net teleurgesteld is thuisgekomen na een loop try-out, maar op de steun van zijn fantastische vriendin kan rekenen om er terug bovenop te komen)