zondag, november 07, 2010

Achtkamp # 6.5km tijdrit

Achtkamp # 6.5km tijdrit - seniors
1. Tom De Meyer - 9'00,53"
2. Paul Van Loon - 9'02,72"
3. Jan De Henau - 9'03,31"
...
13. Koen Van Dijck - 9'33,38"
32. Maarten Joris - 10'08,60"
...
87. Jasper Thys - afw


Achtkamp # 6.5km tijdrit - veteranen
1. Paul Van Riel - 9'22,75"
2. Geert Wouters - 9'31,73
3. Eric Van Steerteghem - 9'40,74"
...
4. Peter Willemsen - 9'47,56"
...
23. Marc Kerremans - afw


Sterke tijdrit van Koen. Maarten boet een paar seconden in tov van 2009. Peter haalt net geen podium in 'zijn' proef. Benieuwd naar zijn relaas.

3 opmerkingen:

Koenvd zei

De week verplichte rust had me blijkbaar goed gedaan en de omstandigheden waren ideaal; geen wind en niet te koud. Ik had direkt een goed tempo gevonden en kon dit tot mijn eigen verbazing ook nog na het keerpunt aanhouden (zelfs nog een beetje versnellen). Supercontent met tijd en plaats. Ook plezant dat er een paar FAT-supporters waren.

De verrekking aan de adductoren lijkt goed te genezen. Ik hoop nog nen goeien 2den helft te doen en nog een paar plaatskes op te schuiven in 't klassement.

Maarten zei

MIJN WAT-ALS-RELAAS:

Ik ben moe en dat is te merken aan de conditie. Er zit geen fut in mijn lijf, de benen spartelen tegen en het kopke wil ook niet altijd mee. Gelukkig geniet ik er nog van en ben ik blij dat we op zijn minst met 3 FATTERS zijn gedurende deze 8-kamp. Piet en Koen doen het voortreffelijk. Zij hebben er dan ook hard voor gewerkt.
Tijdens de opwarming heb je tijd om te denken en dan komen de wat-als-momenten:
Het begon met den trappist: Wat als ik er gisteren geen 2 had gedronken? Dan heb je er een halve te weinig op, reageerde onze Geert. We lachten en de stress was er af.
Dan de Ardennen: Wat als ik daar geen 3 uur bergop en -af had gewandeld gisteren voor de wedstrijd? Wat als ik geen 2 uur in de auto had gezeten vandaag?
Dan den bouw: Wat als die eens af zou zijn?
Dan de Pepijn: Wat als hij wat ouder was en doorsliep 's nachts?
Dan ...: Wat als ...?
Iedereen die aan sport doet, kent deze momenten. We stellen ons de wat-als-vraag zeer vaak.
Ik weet een ding. Als mijn kameraad geen verrekking had gehad, zat hij nu in de top 5.
Schol en Sjouke ... doe hem nog maar eens vol, want om dat gebaar is het te doen dit jaar!
Met dank aan de supporters

Piet zei

Dit was eigenlijk een van de reden waarom ik achteraf nog in heb geschreven, de 6.5 km tijdrit!!
Na paar jaar elke keer wel iets aan de hand te hebben onderwegen moest het dit jaar maar eens lukken want dit proefke is op mijn lijf geschreven.Doch Donderdag opgestaan met keel en koppijn, daarbij nog flanellen benen en moe!
Het moest weer eens lukken 3 dagen voor mijne tijdrit.Dus 3 dagen uitgeziekt en zondag opgestaan met alleen nog verstopte neus.Mijn goesting was natuurlijk ver te zoek.na de opwarming wat nog redelijk ging mij voor genomen van rustig te starten en mij nie op te blazen.Tot het keerpunt mijn eigen ingehouden,daarna doorgeduwd wat eigenlijk ook geen probleem was om dit vol te houden.Als ik dan mijne tijd hoorde wist ik natuurlijk al waar de fout lag, nen tijdrit van 6.5 km kun je niet winnen in de laatste 2 km.Had de benen van paar maand geleden ook niet, maar ja na neerven heb ik dan ook geen enkele wedstrijd meer gehad. Mss dat ik wel wa competitie ritme mis ook.
Maar niet getreurd zondag mag ik als laatste aan het kogelstoten gaan HaHa.....;(