zondag, november 28, 2010

Cyclocross Woensdrecht # WBVC


Cyclocross Woensdrecht # WBVC -44j
1. Marco Minnaard
2. Rob Van den Muysenbergh
3. Marco Wesseling
...
50. Robbert Vleugel

Knappe prestatie Rob! De bekroning van het harde werk afgelopen weken!

5 opmerkingen:

Muiske zei

Yes, eindelijk!
Vandaag afgezakt naar Woensdrecht voor een mooie cross. Een stuk weiland (lees: vrij pittig) afgewisseld met wat heuveltjes en wat draaien en keren op het plaatselijk sportveld. Rond den tiende weg bij de start en kunnen opschuiven naar een zesde stek. Zag dat enkele jongens het zwaar kregen in het weiland en zo opgerukt naar een derde plek. Toen vooraan Marco Minnaard doortrok brak de veer bij nr. 2 Marco Wesseling. Heb dan alles gegeven en ook hem ter plaatse gelaten. Het waren dan nog wel 6 rondes en zag het niet helemaal zitten. Doorgezet als nen echte FATter en gestaag mijn voorsprong op den derde kunnen uitbouwen. De laatste ronde was toch wel genieten. De koploper bleef ongeveer een 150 meter voor mij uitrijden en den derde volgde op ruime afstand. Moe maar zeer tevreden finishte ik als tweede. Bij het podium werd dan duidelijk dat de winnaar gene pannekoek was. Voltijds in dienst bij het offroad team Rabobank en dit jaar vijftiende op het WK mountainbike bij de beloften. Ook eindigde hij zevende in de MTB Belgacom te Gooik voor Bartje Aernouts. Géén schande dat je dan op een dikke honderd meter strand van de winnaar. Omstaanders zeiden dat zo iemand eigenlijk niet thuishoort op deze cross en dan is het een beetje lullig dat je tweede wordt. Al bij al mijn beste cross sinds ik ne fiets kocht en dat podium deed meer dan deugd.

Ciao,
Muiske (voltijds in dienst bij FAT-team).

KaDee zei

Robke, nen dikke duim, ne kus van de juf en een bank vooruit. Op deze knalprestatie zullen één van de komende weken nog wel 's een Trappistje drinken, mijn gedacht!!

piet zei

Had het nog voorspeld in de voormiddag dat een podium nie ver meer af was, toch knap gedaan Rob !! Vrees dak in de namiddag die trappisten al gedronken heb !!
Mijn gedacht !!

Anoniem zei

Dikke proficiat Rob.
Ook proficiat aan de achtkampers en de andere winteratleten, ge moet er maar goesting (karakter) voor hebben om in dit weer te zitten ploeteren, respect.
RS

KaDee zei

Hopelijk tonen volgende zondag sommigen hun karakter en goesting in de Wezelse kou!! De FAT-podiumplaasten zijn NOG NIET definitief ingenomen!! Pak die laatste puntjes mee volgend weekend en maakt een spong voorwaarts in het klassement!! GO FAT GO