zaterdag, juni 02, 2012

Duatlon Rijkevorsel

Duatlon Rijkevorsel
Duo's
1. Joosen-Arnouts - 50min01
2. Vermonden-Mertens - 50min03
3. Van den Muysenbergh-Driessens - 50min05
...
11. Vermeiren-Vermeiren - 50min20
...
45. De Schutter-Janssen - 1u02'08

Amai, kleine verschillen daar in Rijkevorsel! Mooie plaatsen van Rob, Kris en twee Vermeirens.

3 opmerkingen:

KaDee zei

Als je zelf in een minder conditie vertoeft, kan je op een mooie zaterdag 2 dingen doen. Gaan trainen of meedoen aan een duo-wedstrijd tesamen met een FATter in goede form. Toen Rob met belde heb ik dan ook niet getwijfeld. Toen hij me thuis oppiktte, werd snel duidelijk dat zijn ambitie een podiumplaats was. Milj**r... dacht ik toen. Terplaatse het loopparcours verkend tesamen met onze FAT toekomst Senne V. In start nestelde ik me in het zog van de kopgroep maar moest in ronde 2 deze laten lopen. In de kopgroep zaten zeker een drietal duo's dus daar ging ons podiumplaats maar dat was zonder turbo Rob gerekend want hij hield, na een mooi staaltje hardrijden, onze kansen gaaf door tesamen met 2andere duo's aan te komen. Het eerste duo was buiten schot maar podium kon dus nog. Maar halfweg mijn laatste looprond kwamen de 2 snellere loper er duchtig voorbij en daar liep ik weer op plaatst nummer vier...wederom milj**r. Toch had ik het geluk dat één van twee loper (Dieter V, maat van Benny) zijn startnummer (met chip) kwijtspeelde. Ik kwam daardoor terug in zijn voetsporen. Een versnelling in de laatste rechte lijn was genoeg om het op de meet te kloppen. Yes... plek drie was binnen. Welliswaar met het nodige geluk (maar dat moet je afdwingen zeker?) en een snuifje slecht karakter...maar zo'n podiumplaats smaakte toch weer. Zo ook de kussen van het bloemenmeisje en de pintjes achteraf. Robke en supporters...merci. Gr. KaDee
PS1: De verschillen waren zeker klein maar de seconden duren in Rijkevorsel blijkbaar langer dan elders want het gat tussen mij en het duo op de eerste plaats was volgens mij toch wel een paar honderd meter.
PS2: Iemand tips hoe je terug in conditie komt terwijl je agenda de komende maand vol feestje staat?

Robke zei

De Kadee heeft dat mooi samengevat. Denk dat plaats 3 het hoogst haalbare was. Enkel tijdens het fietsen mss de fout gemaakt om de "wieltjeszuigers" er niet uit te kletsen. Zat in een groepje van vier en er wilden er maar 2 rijden. Met zen tweeën er alles aan gedaan om naar de koplopers te rijden maar uiteindelijk maar 10 seconden kunnen goedmaken op 20 km. Met een gem. van 41,5 afgestapt en de Kadee heeft nadien het podium veilig gesteld, sterk gelopen voor iemand die te weinig tijd heeft om te trainen! Hard bevochten 3de plaats en voor de eerste twee plaatsen zijn we op onze waarde geklopt.

Daags nadien in Meer met de duo-winnaars aangetreden als trio en succesvol kunnen afronden!

Grtz,
Muiske

Maarten zei

Knap weekend ROB! Ge zijt nen BEIR!
KaDee sterk gelopen. Ook gij zijt nen BEIR!