zondag, juni 10, 2012

La Roche 111

La Roche 111 (1-100-10)
1. Timothy Van Houtem - 3u43'18
2. Axel Zeebroeck - 3u43'31
3. Rob Woestenborghs - 3u49'40
...
20. Kris Vermeiren - 4u05'24
136. Evert Thys - 4u34'36
167. Filip Vermeiren - 4u41'08
...
499. Ann Buyle - dnf

Zeer mooie prestaties van onze FATters in La Roche! Benieuwd naar de verslagen!

7 opmerkingen:

Kavee zei

Amai, wat en wedstrijd!!
Ik was zaterdag samen met onze filip naar Erezee vertrokken waar we de nacht voor de wedstrijd zouden slapen. Daar aangekomen eerst nog en uurtje losgefietst en 30min losgelopen waarna we onze nr gingen afhalen en loopschoenen al klaar zetten in La Roche. Ze voorspelde al de hele week regen op zondag dus hadden we onszelf daar al op ingesteld maar hoopte stiekem toch op droog weer! Zondag op tijd uit de veren en dan met de auto naar La Roche om met de fiets naar de Barage van Nisramon te fietsen(15km). Het weer was perfect en dat krikte de moraal op.De zwemstart kan je in één woord chaos noemen. Met 500man op de zelfde moment vertrekken voor 1000m zwemmen en alleman moest in en soort trechter naar de eerste boei zwemmen! Goei tip voor de organisator om slachtoffers te vermijden is "start aub in waves". Na dus de eerste 300m meer getrokken , geduwd en gevloekt te hebben kwam ik daarna toch in en goei ritme dat ik na het keer punt nog kon opdrijven . De wissel in met en 40ste zwemtijd was dus toch nog niet zo slecht. Het fietsparcour hadden we goed verkent en dat resulteerde in 3 constante ronden. Met en gem van 32.5km/h fietste ik de 20ste tijd en had gehoopt op 3u15 maar reed er maar 3u02min op!! Als 25ste de wissel in en de krampen schoten me om de oren,Even strechen en dan weer verder.Hier 10km lopen of ginder 10km is en wereld van verschil en dat moesten we gevoeld hebben. De eerste 5km was bijna constant omhoog met % van boven de 15 en zelfs en stuk van 500m van bijna 20% stijging.Aan het keerpunt hoorde ik dat ik op en 21ste plaats liep en daar werd men doel dan ook gesteld, 20ste moest en zou ik worden. Vanaf het keerpunt was het vooral bergaf en da man voor mij liep wel erg snel. Tot op 3km van het einde bij hem ook de krampen toesloegen en ik er hard voorbij ging. De man smeekte om hem mee te nemen naar de finisch in mijn zog en zo zijn we dan ook geéindigd. Op en 45" van de favoriet Johan Smolders en daar was ik zeer tevreden mee.
Echt en aanrader voor iedere Fatter die en beetje van klimmen(2100hm in t'fietsen)houd.Binnen 2 weken komt butchenbach er al aan en het zal de eerste dagen recuperen worden. Bedankt aan onze peter en annick voor de support en tot de volgende!!

fili zei

ik kan er ni meer aan toevoegen!!
prachtige wedstrijd maar loodzwaar!
volgend jaar ben ik ook van de partij en ik hoop nog veel meer fatters!!nu trainen en nog eens trainen en op naar lollepotters, tot dan !
fili

fili zei

en kijk nu eens, het lukt!
gisterenavond ook twee bladzijden ingetypt en toen ik het wou posten oeps... en weg,maar allee ge weet het nu allemaal hé grtz fili

KaDee zei

Volgens mij doet de Fam. Vermeiren er goed aan een chalet te kopen in de ardennen! Goe bezig makkers.

Anoniem zei

In Lanzarote ook denk. ;)

Anoniem zei

steirk beire

de fleer

Anoniem zei

sterk allemaal,
lijkt me inderdaad leuke wedstrijd, en was ook van plan mee te doen, inschrijvingen waren echter heel rap volzet, misschien volgend jaar.

bougie