woensdag, juni 06, 2012

Stratenloop Hoogstraten

Stratenloop Hoogstraten 10km
1. Pieter Hendrickx - 29min51
2. Yannick Michiels - 30min33
3. Toon Heeren - 30min56
...
19. Steven Bogaerts - 33min48
27. Maarten Joris - 34min52
31. Koen Van Dijck - 35min35
52. Evert Thys - 37min46
54. Koen Van Velthoven - 38min21
61. Dries Van Velthoven - 38min46
85. Haas Driessens - 40min54
86. Benny Carvers - 40min54
176. Kris Vermeiren - 46min21
196. Ils Aernouts - 48min00
207. Katrien Joris - 48min40
...
287. Werner Weyts - 1u04'07

Filip Vermeiren deed ook mee, Senne Vermeiren liep dan weer de 5km.
Mooie opkomst daar in Hoogstraten, nog mooiere prestaties! De spaghetti achteraf zal weer gesmaakt hebben!


5 opmerkingen:

Maarten zei

Mijn verslag begin ik met grote en oprechte dank aan onze gastHEER en VROUW! De douche wordt er niet slechter op en het eten blijft fenomenaal. Ik raad dan ook iedereen aan om volgend jaar mee te lopen. Zo een accomodatie en verzorging ten huize wereldakker heb ik zelden gezien. Wel heb ik achteraf gehoord van Mevrouw Driessens dat, als het een loopwedstrijd in Loenhout is, zij voor de spaghetti wil zorgen :-)!

De wedstrijd zelf was een beetje bang afwachten. Was ik al voldoende bekomen van de strijd in Meer? De billen deden nog behoorlijk pijn. De krampen waren duidelijk nog niet helemaal verwerkt. We (KVD en ik) zouden op hoog tempo starten en wel zien waar we uit zouden komen. Snel starten is in Hoogstraten geen probleem. Alle man is daar precies een raket. Het is enkel en kwestie van het volhouden.
Koen en ik hebben een lange tijd samen gelopen. Na 3km kwam daar ineens Steven B aanzetten met een forse haal. Zijn tempo lag een beetje (lees veel) te hoog voor den deze. Die moest ik snel laten gaan. Even later kwam Bart M me voorbij. Dit was meer mijn kaliber. Hoewel hij er ook een strak tempo op nahield, heb ik lange tijd kunnen volgen. De laatste 2km was 't v(f)at af. Er zijn er nog twee overgekomen. KAK, maar ik heb het beste eruit gehaald. Nu nog wat scherp stellen en 't komt allemaal goed.

Koen VV zei

Over de ontvangst en spaghetti bij An en Dirk kan ik de Maarten z'n verslag enkel beamen, in 1 woord SUPER.
Het doel van de wedstrijd was om eindelijk eens onder de 40' te finishen. De 1ste ronde voelde m'n benen nog wat vermoeid aan van de triatlon te Meer. Ik liep net achter onze Dries aan de 5 km. Na een zestal kilometer begon het bij mij beter te lopen en toen ik Dries achterom zag kijken, wist ik dat hij het moeilijker kreeg. Ik haalde hem bij en met een kleine versnelling sloeg ik een gaatje. Nu was het de bedoeling van niet meer stil te vallen. De laatste km kreeg ik het nog moeilijk maar ik bleef toch vlot onder de 40'. Opdracht geslaagd!

Kavee zei

Inderdaad nen dikke merci aan Dirk en An!! Mijn wedstrijd heb ik omgezet in en rustige duurtraining!
Met avghr 130 en een tijd van 47min ben ik daar goed in geslaagd. Ik wilde men benen sparen voor te zondag in La Roche en dat is met deze dan ook zeker gelukt. Alle Fatters; proficiat met jullie tijden en train ze!

Gr Kavee

Kavee zei

Inderdaad nen dikke merci aan Dirk en An!! Mijn wedstrijd heb ik omgezet in en rustige duurtraining!
Met avghr 130 en een tijd van 47min ben ik daar goed in geslaagd. Ik wilde men benen sparen voor te zondag in La Roche en dat is met deze dan ook zeker gelukt. Alle Fatters; proficiat met jullie tijden en train ze!

Gr Kavee

Anoniem zei

over de afterparty: thx aan Ann & Dirk die ons ook dit jaar weer hebben verwent met hun gastvrijheid, nen dikke merci en dat naar 't schijnt al meer dan 10 jaar !

Over de wedstrijd: thx aan grote mijnheer Haas. Zonder had mijn persoonlijk record er nooit ingezeten. Zelfs net over de meet ben ik letterlijk steun moeten gaan zoeken bij haas Kadee. Als ik je een wederdienst kan bewijzen ... maar dan zal ik eerst een sport moeten zoeken waarin ik je kan kloppen, (tollen, biljarten, darts, ... waar heb ik dat hier nog ergens gelezen ?)

Benny