zondag, juni 03, 2012

MTB Hilvarenbeek #atbcross

MTB Hilvarenbeek #atbcross
B-klasse
1. Senne Van Hoof
2. Bart Lodewijckx
3. Victor Bartels
...
13. Benny Carvers
...
36. Kris Stappers

In een ware modderslag nog een mooie plaats uit de brand kunnen slepen. De biker is niet content, wij natuurlijk wel! Mooie prestatie Benny!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

alternatief op de Meetria triatlon:

Omdat ik dit jaar nog gene meter heb gezwommen toch maar geopteerd om mijne MTB van stal te halen ipv naar Meer te trekken zoals de meeste Fatters. Ik had het vermoeden dat den bosgrond in Hilvarenbeek goe wat water zou doorlaten en buienradar meldde dat het water op zou zijn tegen dat ik moest starten. Beide veronderstelling waren compleet fout waardoor de zwemvijver van de Mosten toch ni zover weg leek.

In alle reeksen waren er toch heel wat deelnemers komen opdagen wat bewijst dat de ATBcrossers best fanatiek bezig zijn.
Opnieuw redelijk gestart en stillekes kunnen doorschuiven naar voren. Ergens in ronde 2 van de 5 (éne ingekort wegens het weer) kreeg ik te horen dat het groepke (3man) waar ik in zat voor de 4e plaats aan het rijden was, wat voor mij vrij uniek is, met achter ons niemand in 't zicht. Binnen enkele seconden flitste er heel wat door mijne kop:
1. Ik viel bijna van mijne fiets van verbazing,
2. vervolgens efkes euforisch
3. en al snel de gedachte om volgende keer bij de A's te moeten starten ... .
Ik had beter tot 4 geteld en beseft dat er nog 3 ronden moesten volgen.
Meer mijn eigen tempo gaan aannemen en op den duur vrij comfortabel op plaats 6. Hier moet ik wat in slaap gevallen zijn waardoor er op 2 ronden mij nog 6 gepasseerd zijn met als klap op de vuurpijl nog ne laatste op de meet na een modderige singletrack ... en als ik ergens van kan balen is het wel van iemand die mij op ne singletrack inhaalt. Hij hing voor de singletrack dan ook nog 20m achter en niet beseffend dat ge daar voorbij kunt zat hij er ineens naast, stuur en ellebogen breed en met ne fotofinisch over de meet, maar de scheidsrechters beslisten in zijn voordeel. nog even gaan discussieren maar dat is niet echt m'ne stijl dus
mijne tegenstander terecht gaan feliciteren met zijn bangelijk goei maneuver.
Eindigen op een 13e plaats is op zich niet verkeerd, maar ik heb mijne kop en de FAT-spirit ergens laten hangen (al kan het ook zijn dat die met de dikke billen op 't einde nog wel het verschil konden maken op dit ploeterparcoers).
Al bij al dus niet al te content en des te meer geprikkeld voor de komende ATBcross.

Volgende week op drinkstage met Kadee, daar zal ik dan maar aan mijn karaktertraining werken.

Benny (oldschool #26)

KaDee zei

Dat wordt top5 in Ravels!! Goe bezig makker!

Anoniem zei

euh euh,eerst morgen nog een toptijd neerzetten in Hoogstraten.

Er zullen hazen genoeg zijn om te achtervolgen.

Dirk 83
(die op zoek is naar een paar comfortabele crossbotten maat 46)