donderdag, augustus 14, 2014

Koers Brechts kampioenschap

Koers Brechts kampioenschap (55km)
-40j
1. Stef Beyers
2. Joris Vrints
3. Jasper Van Nimmen
...
5. Bart Anthonissen
10. Jeroen Haest
13. Rob Van den Muysenbergh
18. Steven Augustyns (stagiair)
19. Stef Anthonissen
31. Tom Van den Bergh - dnf
...
36. Joren Anthonissen - dnf

+40j

1. Stijn Bogaerts (won trouwens de hele wedstrijd)
2. Olivier Michielsen
3. Peter Willemsen
...
8. Filip Vermeiren
9. Patrick Paelinckx -dnf
...
???.

3 opmerkingen:

Bart Ninerd zei

Amai, net voor de start werden de hemelsluizen opengezet en de start was in de regen. Ik denk de eerste twee à drie ronden in de gietende regen.

Dat het er na bijlag, merkte je enkel in de bochten, want op de rechte stukken werd stevig gevlamd. De FATtende Brachtse Bikers en andere FATters reden een zeer verdienstelijke koers. Heel actief mee aan het koersen en proberen weg te glippen.

Op het einde van de voorlaatste ronde gaat JA echter onderuit. Omdat ik kort achter hem rij, word ik in zijn val meegesleurd. Een schuiver, meer blijkt het niet te zijn. Ik lig maar net op de grond of krabbel terug recht en zet de achtervolging in. Na het ronde punt kom ik net terug aansluiten. Alleen kan je dat immers veel sneller nemen dan met een peloton waarin de helft dat ronde punt niet gepakt krijgt.

Even bekomen en na de twee bruggen probeer ik op te schuiven, maar door de smallere wegen lukt dat niet. Tot de Lessiusstraat moest ik wachten en wanneer ik naar voor rij, zie ik net Stijn B wegglippen. Mooi, afstoppen nu. Francis V neemt het peloton mee in de laatste rechte lijn voor het ronde punt. Ideaal, in zijn wiel zit ik goed en dit is beter dan dat er een paar snelle mannen het gat op Stijn willen dichten.

Net voor het ronde punt, komt er een hele meute voorbij. Na het ronde punt kom ik pal in de wind en ik blijk niet opgewassen tegen al dat andere geweld. Tevreden met plek 5 bij de -40ers en zeer blij met weeral een overwinning van Golden Boy Stijn!

SB-PRINTING zei

Mooie koers in Brecht zeker met de bruggen, de bochten lagen er spekglad bij, het was altijd goed oppassen. Bijna altijd mee voorraan gereden maar er geraakte niemand weg. Dan maar gewacht tot de laatste ronde om mijn cartouche te verschieten. Ik kon het peloton voor blijven zodat ik voor de tweedemaal mijn handen in de lucht kon steken dit jaar.
Na enkele pinten terug naar huis gebold en van het fietspad geraakt, overkop geslagen en mijn sleutelbeen stak boven mijn schouder uit, pijnlijke zaak. Vannacht nog naar spoed geweest. Om het wat op te lappen.
Ik weet niet wanneer ik terug kan fietsen.
Klote... maar ja...kan gebeuren

Golden Boy Stanny. zei

Wauw geweldig Fatters. Hoorde van Stef dat het een spekgladde race was.Bart Bart de naam Golden Boy is wel zwaar te dragen.Kijk wat Golden Stijn meemaakt op zijn terugweg naar huis.Toch mag Stijn bij de Golden cat.na de Neerven en Brecht overwinningen.Respect van de echte Golden Boy Stanny.ha ha.Beterschap Golden Stijn .