zaterdag, augustus 02, 2014

Triatlon De Bres

Triatlon De Bres (400-20-4)
1. Ruben Geys - 50min28
2. Omar Brons - 50min52
3. Thomas De Vleeschouwer - 51min12
...
13. Maarten Joris - 54min28
38. David Roeffen - 58min33
52. Dirk Van Dyck - 59min27
118. Philip Kerremans - 1u04'46
...
290. Marjolein Van Ingelgom - 1u43'53

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Tussen al dat professioneel geweld op de lange afstand, ga ik het verslag van onze mini-triatlon kort houden. St Jozef, wat mij betreft een niet te missen wedstrijd. Onder het oog van veel volk mogen we rechtdoor zwemmen in de vaart (die ooit properder, maar ook al vuiler was), een deftige wisselzone in en een fietsparcours op met ijzeren brug, altijd plezant. Met amper 4 FATers probeerden we de eer hoog te houden.
De wedstrijd dan. Maarten was in de verste verte niet te zien, de raket is te rap. David daarentegen heb ik altijd in de buurt gehad. Hij kwam net voor mij uit het water (onze Popeye nochtans zonder wetsuit). In onze fietsgroep zaten 2 bikkels (waaronder David de Bruyn) die al het kopwerk voor hun rekening namen..ik heb merci gezegd. We (lees:ze) reden het gat op een groep voor ons dicht en begonnen met ne man of 15 aan het lopen, ik denk voor een 20-25e plaats op dat moment. Deze sloeber had zijn loopschoenen al aan, en was als eerste van de groep weg. Elke seconde is er ene maar uiteindelijk moest ik ne man of 20 laten passeren. Ik hoopte dat David nog kon oprukken maar hij had owv een blessure niet de gewenste loopbenen. Ikzelf kon uiteindelijk onder het uur finishen waarmee ik dik tevreden was. Kort daarna kwam ook Philip binnen en konden we den apres inzetten met onze Hoogstraatse supportersbende. Na iets meer dan een paar recuperatieshakes vh merk Jupiler en het sportmenu van de lokale frituur, konden we moe maar voldaan naar huis.
tot volgende week alweer voor meer van dat
Dirk

Bart zei

Knappe prestatie en leuk verslag Dirk!

Koen VV zei

Inderdaad knappe prestatie Dirk, uw conditie zit duidelijk in stijgende lijn. De Maarten ging er inderdaad als een speer vandoor en kon nog een gaatje op enkele sterke fietsers goedmaken.
Tot zaterdag!