zaterdag, augustus 09, 2014

Sterke Peer Triatlon Festijn

Trio's (375-20-5)
1. 185 Coaching Center - 51min59
2. Shop2run - 52min34
3. BIR 2 - 53min17
...
13. Fast Action Team (Raket-Rob-Stef) - 55min40
29. 3 Stoere Binken (met oa Fili) - 58min21
64. HeBaCo-baant (met oa Bart) - 1u02'11
94. Vorsselmans A-team (met oa Benny) - 1u04'09
105. Slider (met oa Philip) - 1u04'40
...
227. Gintonictrio - dnf

Sterke Peer (750-20-5)
1. Alexis Krug - 58min21
2. Jens Van Looveren - 1u02'03
3. Bart Van Looveren - 1u02'27
...
12. Maarten Joris - 1u04'33
15. Kris Driessens - 1u05'33 (1° +40)
20. Koen Van Velthoven - 1u06'12
27. Ken Joris - 1u06'53 (3° +40)
30. Stijn Bogaerts - 1u07'56
33. Filip Vermeiren - 1u08'14
51. Dirk Van Dyck - 1u11'03
98. Jan Van Looveren - 1u15'37
134. Ils Aernouts - 1u20'17
142. Dries Van Velthoven - 1u21'19
148. Katrien Joris - 1u22'32
...
224. Martine Leermakers - dnf

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Amai, die mannen van den BIR weeral op het podium? Die gasten zijn precies goe bezig!

:-)

KaDee zei

idd een vooral opvallend sterke zwemprestatie van 't BIR. Jammer dat het er in de solo wedstrijd niet uit kwam!:-)
(anonieme berichten worden normaal verwijderd. maar 't goe voor ene keer)

KaDee zei

SPT, ne plezante wedstrijd om naar te kijken en aan deel te nemen. Mijn wedstrijd verloop van als vanouds, spartellen in 't water, proberen iets goed te maken op de fiets en dan tijdens het lopen nog wat plaatsen afsnoepen. Laatste onderdeel in de tent was ook dit jaar weer het langste en het zwaarste. Merci voor 't gezelschap, het supporteren, het organiseren. Tot volgend jaar en hopelijk mag de Paul VR dan wel op het podium!

KOEN VV zei

Samen met de Maarten Raket kwam ik uit de wisselzone. Een zestigtal meter voor ons fietsten 2 bioracers (Hannes en Sam). Wetende dat dit 2 hardrijders zijn moesten we er naartoe. Aan De Bijl hadden we het gaatje gedicht. Op het Beersgat, met de wind pal op kop kon ik nog enkele keren mee overpakken maar daarna was het meer harken om de sneltrein te volgen. We haalden enkele snellere zwemmers in en dit gaf me weer moed. De laatste paar km's liep het weer wat vlotter. Tijdens het lopen kwamen er nog enkele (onder meer Kadee ;)) over maar na een sprintje met Roel Brosens toch nog als 20ste! kunnen finishen, uiteraard meer dan content.
PS Tijdens de wedstrijd geen enkele BIR deelnemer tegengekomen...

Anoniem zei

Laatste wedstrijd voor het doel van t jaar en dikke meevaller, al dacht ik vooraf dat dit te snel zou zijn voor den Ouwe. Altijd al van gedroomd om eens in de schaduw te kunnen eindigen van semi prof Kadee en all-time champ Paul V Riel. Hoe dat podium dan wél in mekaar had moeten zitten zullen we waarschijnlijk nooit weten maar t had helemaal af geweest indien we met drie van Loenhout erop hadden gekunnen. Had erin gezeten als die van Hoogstraten net iets trager had gelopen. Dat had ne foto voor boven mijn bed geweest... Blijven dromen!

Ouwe Joris

Piet zei

Sterk werk weeral van de FATters.
Allemaal goe bezig en kunnen nog veel andere teams een voorbeeld aannemen !!
@ OJ. Zag da ge er klaar voor zijt ! Nog wa langeduurtrainingen en knallen in Wales !

Anoniem zei

Ondanks de wekelijkse zwemtraining, kwam ik slechter uit het water dan vorig jaar. Al mijn verhoopte locomotieven (Ken, Stijn, Kris) waren al weg. Snel wisselen en zo hard mogelijk de eerste kilometer(s) afleggen om zo ver mogelijk aan te pikken dan maar. Only the lonely reed ik tot halverwege het Beersgat waar het tempo er stilaan uit ging... tot van achteruit de sneltrein met oa Patrick Damen/Jan Geerts/Paul Van Riel/David De Bruyn erover kwam gedenderd. Wat moest ik bijten om hieraan te blijven hangen. Overpakken was er amper bij. Van mijn tactisch plan om met loopschoenen (haken) te fietsen, kreeg ik ineens veel spijt. Na de bochten moest ik telkens een gaatje dichtfietsen en werd hierdoor vakkundig uitgewrongen. Maar lossen was geen optie. Dankzij een snelle fietsbeurt waren we blijkbaar flink opgeschoven en kon ik als 40e zoiets aan het lopen beginnen. Spijtig genoeg had het fietsen zijn tol geeist en was mijn looptempo weer te min om stand te houden. Gesandwiched tussen BIR/VET/MEETRIA collega’s kwam ik als 51e over de meet.

Ik denk dat dit de laatste van de lokale triatlons was, dus de zware après zitten erop.

Nu proberen we de benen te prepareren voor nog enkele ATB-crossen. Ben maandag al een keer gaan cruisen op het parcours van Gierle. Met de Stumpjumper, weeral feest.

Gr Dirk

Unknown zei

Deel 1 was om snel te vergten! Van zwemmen was hier geen sprake. Enkel overleven was de boodschap, waardoor ik rond plaats 50 uit het water kwam. Ik meen me te herinneren dat ook KaVee zoiets eens heeft voorgehad. Snel naar Rob gespurt en met de woorden: "Dit doe ik nooit meer" het bandje omgedaan. Ik snap niet dat in dit onderdeel van de TRIO's nog geen gewonden zijn gevallen. Ik vond het onverantwoord hoe het er aan toe ging van de start tot aan boei 1 en 2!

Deel 2 dan maar: Na het overleven op de middag me nu op een rustige plaats in het water gelegd. Natuurlijk is dit mogelijk doordat we op een lange lijn en recht vooruit kunnen starten. Ik kwam snel in mijn tempo en heb genoten van dit onderdeel. Vaak moeten denken aan de middag en dat verzachtte de omstandigheden. Blijkbaar kwamen we (KVV, Steven A, Hannes DB, Sam DB) rond plaats 15 à 20 uit het water. Niet slecht mijn gedacht! De snellere zwemmers, STPTC jonkies en Bart VL waren al lang gaan vliegen.
Met de schoenen in de pedalen gewisseld en samen met Koen goed doorgetrokken om Sam en Hannes te helpen in hun achtervolging. Hierbij heeft Steven A blijkbaar moeten lossen, maar in een wedstrijd kijk je niet achterom.
Dan de goei benen van de laatste tijd in gang getrokken en samen met de Blauw garde enkele bekende Kempische triatleten gaan oppikken. Dan blijven doorvlammen tot aan de wissel. Ging deze clown eerst wisselen bij zijn nummer van de TRIO's. Daar vond ik uiteraard mijn schoenen niet. Dan deed ik mijn help te vroeg af en moest ik nog luisteren naar de scheids zijn blabla. Met de nodige achterstand aan het lopen begonnen en vol gas doorgegaan. Op 4 seconden gestrand van een rot in het vak Mister Jan Cools! Er had meer in gezeten, maar zeer tevreden over het resultaat (zeker gezien de trainingen).
Achteraf weer goed geleuterd, want ook daar zijn topsporters atleten in.
Het zit er op voor mij! Ik ga me voorbereiden voor 2015 :-)

PS: Attente supporters hebben opgemerkt dat den drukker schoon werk heeft geleverd! Merci Stijn en Ils

GROETEN

RAKET :-)

Unknown zei

PS2: Misschien volgend jaar ook een clubkampioenschap inlassen!

:-)