zondag, augustus 10, 2014

MTB Olen-Teunenberg #atbcross

MTB Olen-Teunenberg #atbcross
B-klasse
1. Tomas Leysen
2. Erik Klaasen
3. Steff Van Genechten
...
25. Peter Willemsen
32. Bart Anthonissen
...
49. Stijn Vandeweyer - dnf

D-klasse
1. Bjorn Wouters
2. Davy Schevenels
3. Bart Mermans
...
21. Roland Schouwenaars
...
57. Tanja Bastiaansen

4 opmerkingen:

Piet zei

Na 4 weken rusten weer een atbke en kunnen we aan het 2 gedeelte van de competitie beginnen. Halverwege de opwarming reed ik plots lek, nie panikeren en effe lopen naar den auto. Nagel van 5 cm eruit trekken en bandje wisselen. Da had ik al gehad dacht ik. Vanaf de 2 rij gestart en kon gelijk naar plaats 3 doorschuiven. Snel parcour en beetje vettig laagje bovenop. Zodat de eerste schuiver van de kopman nie lang uitbleef. Toen ook de volgende kopman hetzelfde nog eens na deed na halve ronde moest ik zelf aan kop. Zag dat ik al wa meters kado kreeg en ben dan maar al eens vol doorgegaan . Zag dat alleen TL meekon glippen. We hadden bij het in gaan van 4 de ronde al mooie voorsprong tot ik plots iets hoorde tikken en TL vroeg of ik plat had. Jawel de kelk was blijkbaar nog nie leeg maar mijne band al wel. Weer ne verroeste nagel erin deju !! Wat nu ! niemand met een wiel langs de kant. Dan maar looppas naar den auto voor mijn reserve wiel. Grootste meute was al voorbij maar kon de training goed gebruiken. Op 2 ronde terug goed opgeschoten en bengelde al terug op de 15 pl. Maar de kelk moest helemaal leeg blijkbaar, bij ingaan laatste ronde raakte ik mijn stuur de radar en stond ik plots stil. Bij het bekijken van mijn hand kwam ik tot verbazend beeld dat mijne middelvinger op 90° boven mijne ringvinger hing wat op zich een heel raar zicht was. Zo geschrokken hiervan en onbewust flink met mijn hand geschud stond hij plots terug in de juiste richting. Laatste ronde toch nog afgemaakt ingepakt en wegwezen. Na een dag hand al flink gezwollen en ziet er nie goed uit ;(

Bart Ninerd zei

Met een volle auto supporters afgezakt naar Olen-Teunenberg. Samen met Frank op tijd daar om zijn C-wedstrijd voor te bereiden. Wederom een mooi parcours, maar op bepaalde plaatsen verraderlijk door de gladde wortels.

Mijn wedstrijd was alvast beter dan de vorige keer in Olen. In de start toch enkele plaatsen kunnen goedmaken, maar nadien slechts zo'n 3 plaatsen kunnen oprukken.

In het bos zat ik met een klein beetje reserve en daarom probeerde ik de laatste rondes mijn voorwiel alvast naast dat van mijn voorligger te plaatsen. Dat lukte goed, ik kon op het rechte stuk er naast komen, maar dan kwam mijn concurrent op volle snelheid en zat passeren er niet meer in.

Om een idee te geven, Piet rijdt plat, wisselt zijn wiel, en ik kom hem nog niet tegen in de wedstrijd! STERK!

Anoniem zei

Da's pech Piet en dan zaterdag nog zo gespaard... Tegen de kampioenenviering is dit weer wel vergeten!

OJ

Anoniem zei

Ik hoop dat je zaterdag al (grotendeels) gerecupereerd bent Piet. ik heb zonet het kampioenschap eens bekeken, je bent nog steeds in het voordeel tov Tomas Leysen maar de koers is nog niet gereden!
Bart, ik zal voor jouw of jij voor mij de rode lap spelen, dan zal we hopelijk snel een paar plaatsen vooruit zijn.